ÅTF BLADET MARS/APRIL 2015

Äntligen vår! (Om än med korta inslag av snö…)

Det betyder att det snart är dags för vårt årliga Valborgsfirande. Missa inte denna händelse, se inbjudan på baksidan av detta blad.

Medlemsavgift 2015

Vårt valborgsfirande är den första i en rad av olika aktiviteter som ÅTF anordnar under året.

För att kunna göra dessa och även kunna erbjuda uthyrning från materialförrådet, göra investeringar i området mm så tar vi varje år in en medlemsavgift på 150 kr per hushåll. Se separat inbetalningsinformation och observera sista inbetalningsdatum.

Uthyrning från materialförråd

Vi har ett materialförråd med diverse saker som man som medlem i ÅTF får hyra för en billig peng.

Detta är mycket uppskattat och någonting vi är glada för att kunna erbjuda. Från och med nu så görs all bokning av material från förrådet via vår hemsida, www.åtf.se. På hemsidan finns all information kring hyra, utlämning/återlämning, nycklar osv. Ny materialförvaltare för i år är Jonas Persson, Grimstahamnsvägen 40.

Nu är utesäsongen för fotboll igång igen och vi har ett meddelande från Nockebyhovs IF och Johan Bergner:

Onsdagen den 22 april startar NIF årets Fotbollsskola på Ryssmursängen för alla barn födda år 2009 och 2010. Till skillnad från tidigare år vill vi ha in en anmälan till Fotbollsskolan, detta för att underlätta planeringen. För att kunna bedriva fotbollsskolan behövs ett antal föräldrar som engagerar sig som fotbollstränare, kontakta NIF om du är intresserad av att hjälpa till.

Anmälan tillfotbollsskolan görs på www.nockebyhovsif.se.

ÅTF:s styrelse har beslutat att ge ett bidrag till Nockebyhovs IF för att köpa nya nät till fotbollsmålen på ängen. Vi tackar NIF för ett fantastiskt engagemang och önskar Er en härlig fotbollssäsong!

Varma hälsningar från ÅTF:s nya styrelse,

Linus Carlson – ordförande, Niclas Sjögren – kassör, Annika Larsson – ledamot,

Frida Guldstrand – ledamot, Carolina Molin – ledamot, Björn Jonsson – ledamot,

Margareta Rignell – suppleant, Marina Sandquist – suppleant