ÅTF-bladet april 2016

ÅTF-blad april 2016       

 

Nu har våren kommit vilket så klart innebär att det snart är dags för vårt årliga Valborgsfirande!

 

Se inbjudan på baksidan av detta blad.

 

Årsmötet

Gick av stapeln den 14/3. Protokoll och verksamhetsberättelse läggs upp på hemsidan inom kort. En viktig nyhet är att ni snart kommer kunna göra inbetalningar till föreningen via swish.

 

Medlemsavgift 2016

Vårt valborgsfirande är den första i en rad av olika aktiviteter som ÅTF anordnar under året. Dessa aktiviteter och mycket annat såsom material till uthyrning i vårt förråd m.m. finansieras genom medlemsavgiften som uppgår till 150 kr per hushåll.

Se separat inbetalningsinformation och observera sista inbetalningsdatum.

 

Uthyrning från materialförråd

Vi har ett materialförråd med diverse saker som man som medlem i ÅTF får hyra för en billig peng. Detta är mycket uppskattat och någonting vi är glada för att kunna erbjuda. Bokning sker via hemsidan: www.åtf.se.

På hemsidan finns all information kring hyra, utlämning/återlämning, nycklar osv.

 

Hälsningar från ÅTF:s styrelse,

Linus Carlson, Niclas Sjögren, Frida Guldstrand, Carolina Molin, Björn Jonsson,Margareta Rignell, Marina Sandquist, Shanti Ingeström

Välkommen till ÅTF´s

Valborgsmässofirande 2016

 

Vi vill härmed hälsa alla i Åkeshovs Trädgårdsstadsförening välkomna till årets valborgsmässofirande på Ryssmursängen!

 

Kl 19.30 inleds firandet med att vi sjunger ut den kalla årstiden tillsammans med kören Tonfisskarna.

 

Kl 20.00 tänds elden.

 

Nockebyhovs IF finns på plats under kvällen och förhöjer firandet ytterligare med försäljning av korv, bullar, godis, läsk, kaffe och annat gott.

 

Alla är mycket välkomna att hjälpa till och städa dagen efter Valborg. Vi träffas kl 11.00 på ängen och föreningen bjuder alla barn på glass.

 

Ris till brasan kan lämnas torsdag 28 april kl 18.00-20.00 och fredag 29 april samma tid om det fortfarande finns plats enligt maxmått nedan.

 

Vi ber Er att respektera brandförsvarets villkor för Valborgsmässoeld och endast lägga ris/kvistar/grenar på elden. Grenar få ha en maxdiameter på 5 cm. Löv, stubbar, säckar och brädor får inte läggas i brasan. Högen får vara max 3 m hög och dess diameter får inte överstiga 8 m.

 

Hälsningar från ÅTF:s styrelse,

Linus Carlson, Niclas Sjögren, Frida Guldstrand, Carolina Molin, Björn Jonsson,Margareta Rignell, Marina Sandquist, Shanti Ingeström